Hitsaus-, purku- ja muut rakennustyöt Lahden seudulla

Ammattitaitoista työvoimaa Etelä-Suomen työmaille

EWP-Yhtiöt Oy on monipuolinen rakennusalan ammattilainen, jolta löytyy osaamista apumiestöistä aina ammattimiestöihin saakka. Tarjoamme luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua vuosien kokemuksella. Toimialueemme ulottuu Nastolasta Lahdesta koko Etelä-Suomen alueelle.

Teemme erilaisia rakennustöitä monipuolisesti laidasta laitaan. Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi purkutyöt, hydraulinen kiilaus, timanttiporaukset ja -sahaukset, hitsaus, teräsrakenteet sekä konepalvelut. Meiltä löytyy hydraulisen kiilauksen erityisosaamista, joten voimme poistaa kiviä ja kalliota myös sieltä, missä räjäyttäminen ei ole mahdollista. Tutustu tarkemmin tarjoamiimme rakennuspalveluihin!

Työturvallisuus on osa ammattitaitoa

Meillä työntekijän ja työkohteen turvallisuudesta ei tingitä missään olosuhteissa. Kaikilla työntekijöillämme on työn vaatimat todistukset ja tutkinnot, kuten työturva-, tulityö-, ensiapu- ja järjestyksenvalvojakortti sekä ajokortti. Käytössämme on laadukas ja nykyaikainen kalusto, jolla työt tulevat tehdyksi sujuvasti ja tehokkaasti.

Toimimme yhteistyössä purkuyritysten, suurten rakennusliikkeiden, useiden isännöintitoimistojen ja taloyhtiöiden sekä kuntien ja kaupunkien kanssa. Yrityksemme kuuluu Tilaajavastuu.fi-palveluun, minkä myötä kaikki yhteistyökumppanimme voivat varmistua siitä, että taustamme ovat kunnossa.

Pyydä tarjous rakennustöistä

Etsitpä työtekijää hitsaus-, purku- tai kiilauslouhintatöihin, kauttamme saat rehdit ja reippaat tekijät työmaallesi. Välitämme osaavaa työvoimaa Lahden ja koko Etelä-Suomen alueelle. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Hydraulinen kiilaus

Meiltä löytyy hydraulisen kiilauksen erikoisosaamista

Rakennushitsaus

Kaikilla hitsaajillamme on luokkahitsauksen pätevyys.